Missie en Visie – Mondzorg Barendrecht – Barendrecht

Missie en Visie

Missie en Visie

DIT IS ONZE MISSIE

Mondzorg Barendrecht is een moderne praktijk. Ons team van ervaren mondzorgverleners heet u van harte welkom.

Wij vinden het belangrijk dat de tandheelkunde toegankelijk is voor alle mensen. U kunt bij ons terecht voor verschillende behandelingen. Zo zijn wij gespecialiseerd in duurzame restauratieve tandheelkunde, optimale esthetiek, tanden bleken, implanteren, het behandelen van ontstoken tandvlees en het aanmeten van kunstgebitten of gebitsprotheses.

De weg er naartoe maken we voor patiënten zo aangenaam mogelijk. We werken nauw met u samen om uw gebit schoon en gezond te houden.

 

DIT IS ONZE VISIE

Mondzorg Barendrecht onderscheidt zich door de bijzondere werkomgeving, het goed communicerend teamverband, de hoge opleidingsgraad van zijn medewerkers, het gebruik van innovatieve technologie en de hoogwaardige kwaliteit van de tandheelkunde. Onze organisatie is dynamisch, kent een heldere structuur en maakt dat wij effectief en efficiënt kunnen werken. Tegelijkertijd opereren we niet star, maar flexibel en met een natuurlijke flow. Wij staan voor: integriteit, rechtvaardigheid, geduld en toewijding. Deze waarden dragen we uit in ons gedrag naar patiënten.

Mondzorg Barendrecht staat voor werkplezier, laagdrempeligheid en open communicatie.